Оголошується конкурс на посаду консультанта із зв’язків з громадськістю

ЗАПРОШЕННЯ ДО ВИСЛОВЛЕННЯ ЗАЦІКАВЛЕНОСТІ

(КОНСУЛЬТАЦІЙНІ ПОСЛУГИ – КОНСУЛЬТАНТ ЗІ ЗВ’ЯЗКІВ З ГРОМАДСЬКІСЮ)

 

Україна

Проект підтримки впровадження Ініціативи прозорості видобувних галузей (ІПВГ)

Грант № TF019257

 

Назва завдання: ”Відбір індивідуального консультанта – консультанта із зв’язків з громадськістю”

№ завдання (за Планом закупівель): С- 5

 

Уряд України отримав від Світового Банку Грант № TF019257 на реалізацію проекту підтримки впровадження Ініціативи прозорості видобувної галузі (надалі – Грант) і має намір витратити частину цього Гранту на створення Національного секретаріату ІПВГ шляхом залучення індивідуальних консультантів, які будуть допомагати Міністерству енергетики та вугільної промисловості України (надалі – Замовник) у впровадженні ІПВГ.  З цією метою Замовник планує використати частину коштів на закупівлю консультаційних послуг, а саме консультанта із зав’язків з громадськістю (надалі – Консультант).

Метою залучення Консультанта є надання допомоги та консультування Замовника стосовно  встановлення зав’язків найбільш ефективним способом між широкою громадськістю та зацікавленими сторонами ІПВГ щодо питань реалізації проекту. Це включає в себе внутрішній зв’язок всередині структури ІПВГ, зовнішні комунікації із зацікавленими сторонами проекту, підготовку та розповсюдження інформації та надання просвітньої інформації про видобувні галузі широкій публіці.

Міністерство енергетики та вугільної промисловості України запрошує прийнятних консультантів висловити свою зацікавленість у наданні Послуг (українською та англійською мовами). Зацікавлені Консультанти мають надати свої резюме, які підтверджують що вони  є кваліфікованими для виконання зазначених послуг.

Вимоги до освіти та кваліфікації:

– Вища освіта (магістр або ступінь спеціаліста у галузі відповідній завданню);

– Досвід роботи з підготовки публічних звітів (принаймні, 2 роки);

– Досвід роботи в розробці суспільних (не приватних) он-лайн ресурсів та їх просуванні, включаючи сторінки в соціальних мережах;

– Успішно виконані власні медіа-проекти;

– Досвід роботи в організації круглих столів і панельних дискусій;

– Хороші навички презентації;

– Професіональний рівень володіння стандартними комп’ютерних програмами (пакет MS Office включаючи PowerPoint);

– Досвід з редагування зображень і робота з CMS (системи управління контентом).

Консультант буде відібраний відповідно до процедури відбору індивідуальних консультантів (IC), як викладено в Керівництві Світового банку: “Керівні принципи по відбору і найму консультантів у рамках позик МБРР і кредитів і грантів МАР позичальниками Світового банку» від січня 2011 року із змінами у липні 2014 року, що встановлює політику Світового банку щодо конфлікту інтересів.

Зацікавлені консультанти можуть отримати подальшу інформацію за зазначеною нижче адресою з 08:30 до 17:30 за Київським часом.

Висловлення зацікавленості слід направляти поштою, факсом або електронною поштою за наведеною нижче адресою до: 16:00, 23 червня 2015 р.

Будь ласка, зазначте в темі листа: “Заявка на посаду консультанта із зав’язків з громадськістю (консультаційні послуги)”.

Міністерство енергетики та вугільної промисловості України

01601, Україна, Київ,

вул. Хрещатик, 34

Діденку І.М.

До уваги:     Лариси Микитко

Телефон:      + 38 (044) 531-36-04

Факс:            + 38 (044) 206-38-96

Ел.пошта:     larysa.mykytko@mev.energy.gov.ua