Оголошується регіональний конкурс матеріалів про користь ІПВГ для громад!

До уваги представників ЗМІ Сумської, Харківської, Донецької областей! Громадська організація «НОВА Енергія» (м. Харків) оголошує конкурс на кращий журналістський матеріал на тему «Ініціатива прозорості видобувної галузі в Україні  (ІПВГ) та її  значення для громад».

Мета конкурсу – стимулювання місцевих ЗМІ до висвітлення процесу імплементації Ініціативи прозорості видобувних галузей в Україні (IПВГ) та її можливостей для вирішення проблем громад видобувних районів, висвітлення впровадження системи моніторингу енергетичних видатків, діяльності неурядових організацій, громадськості та регіональних ЗМІ у моніторингу бюджетних процесів, пов’язаних з платежами видобувних компаній, їхньої участі у визначенні проектів із розвитку регіональної інфраструктури та захисту навколишнього природного середовища.

До участі в конкурсі приймаються матеріали, опубліковані у ЗМІ Сумської, Харківської та Донецької областей у період з 14 листопада по 03 грудня 2016 року.

Переможці конкурсу отримають призи та дипломи:

– За перше місце  —  USB-флеш-накопичувача 16 Гб;

– За друге місце— USB-флеш-накопичувач на 8 ГБ;

– За третє місце — солодкий подарунок.

Конкурс проходить у період з 14 листопада по 03 грудня 2016 року включно.

Анкету учасника, детальну інформацію та положення щодо проведення конкурсу, а також інформацію про публічні заходи із запровадження Ініціативи прозорості видобувних галузей в Україні розміщено на сайті ІПВГ (https://eiti.org.ua) та на сайті ГО «НОВА Енергія» (http://nova-energiya.org).

Положення про конкурс (з додатками)

Контактна особа: Віталій Филенко (тел. +380979257249, +380950084991, електронна адреса: energiya.nova@gmail.com).

Конкурс відбувається в рамках проекту “Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження” у частині надання допомоги в реалізації компоненту «Ініціатива прозорості видобувних галузей (ІПВГ) в Україні», який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

ІПВГ в Україні