Круглий стіл у Краматорську (анонс)

18 квітня 2017 року в м. Краматорськ відбудеться обласний круглий стіл «Прозорість видобувного сектору: можливості та перспективи для Донецької області» з представниками органів місцевого самоврядування, державної влади, територіальних громад, громадських організацій та ЗМІ.

Учасники круглого столу обговорять поточну ситуацію у видобувному секторі Донецького регіону, проблеми та перспективи забезпечення прозорості у видобувних галузях на місцевому рівні та ознайомляться з основними принципами, правилами і вимогами Стандарту ІПВГ.

У заході візьмуть участь представники Департаменту розвитку базових галузей промисловості й Департаменту екології та природних ресурсів Донецької обласної державної адміністрації, представники місцевих органів влади видобувних регіонів Донеччини, а також підприємств з видобутку вугілля та вогнетривких глин.

В рамках круглого столу «Прозорість видобувного сектору: можливості та перспективи для Донецької області» заплановано обговорення шляхів ефективного впровадження Стандарту ІПВГ в регіоні для забезпечення прозорості бюджетних процесів, громадського моніторингу діяльності видобувних компаній та пошуку шляхів розв’язання існуючих проблем між представниками громадськості, місцевої влади й видобувних компаній.

Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/qNzUOg

Початок заходу:  13:00

Місце проведення: Донецька область, м. Краматорськ, вул. Марата, 1 (Антикризовий медіа-центр).

Контактна особа: Олена Агапова (+38 050 995 01 48, energiya.nova@gmail.com).

Захід буде проведено в рамках проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження» у частині реалізації компоненту «Ініціатива прозорості видобувних галузей (ІПВГ) в Україні», який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та реалізується Інститутом бюджету та соціально-економічних досліджень. Захід проводиться за підтримки Донецької обласної державної адміністрації, організатором заходу виступає ГО «НОВА Енергія».

ІПВГ в Україні