Презентація в Україні Індексу управління природними ресурсами (анонс)

12 липня 2017 року з 14:30 до 17:30 відбудеться обговорення на тему «Україна та Індекс управління природними ресурсами: яких рішень потребує видобувна галузь?». Захід проходить за підтримки Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки та за сприяння Інституту управління природними ресурсами (NRGI).

Метою заходу є презентація Індексу управління ресурсами – RGI 2017*, а також результатів його застосування, які дозволяють визначити необхідні зміни в українському законодавстві для подальшої реформи видобувного сектору.

Під час дискусії учасники обговорять виявлені причини неефективності законодавства української видобувної галузі та можливі шляхи вирішення виявлених проблем для створення Дорожньої карти подальших реформ – рішень, необхідних для усунення проблем, та чітких кроків щодо їх подальшої реалізації.

Для участі в заході будуть запрошені депутати профільних комітетів Верховної Ради України, представники Міненерговугілля, Мінекології, Держенергоефективності, НКРЕКП, Інституту управління природними ресурсами (NRGI), видобувних компаній, профільних неурядових організацій та провідних ЗМІ.

Представники видобувних компаній, ЗМІ та експерти галузі можуть зареєструватися на захід за допомогою прикріпленої форми:https://goo.gl/KmDbpu до 15:00 11 липня.

Мова: українська / англійська (синхронний переклад)

Місце проведення: вул. Грушевського, 18/2, вхід через 9-й під’їзд, кімната №12

* Індекс управління ресурсами (RGI) 2017 вимірює та оцінює якість управління в нафтовому, газовому і гірничовидобувному секторах. Індекс представляє собою поєднання оцінки якості менеджменту в ланцюжку створення вартості у ресурсному секторі та сприятливості середовища (законодавча база, відкритість даних тощо).