Тренінг для журналістів “Прозорість видобувної галузі”

Регіональних та галузевих журналістів запрошують взяти участь у тренінгу “Прозорість видобувної галузі“, який відбудеться 27 листопада у Києві.

Захід буде проведено за підтримки урядів Німеччини та Великобританії через компанію Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Під час тренінгу учасники зможуть дізнатись більше про сучасний стан видобувної галузі, ознайомитись зі Звітом  ІПВГ України та  здобути базові навички роботи з відкритими даними.

Серед спікерів очікуються:

– Роман Опімах, виконавчий директор Асоціації газовидобувних компаній;

– Галина Калачова, заступник головного редактора Економічної правди та редактор проекту VoxConnector;

– Сергій Головньов, головний редактор порталу БізнесЦензор;

– Костянтин Таранець, представник компанії незалежного адміністратора EY в Україні, яка готувала перший та другий Звіти ІПВГ в Україні.

Для часті у тренінгу потрібно зареєструватись за посиланням https://goo.gl/forms/FyGZn4OvUHdZSvc73 до 22 листопада включно.

Деталі щодо місця проведення будуть надіслані усім зареєстрованим учасникам на електронну адресу. Організатор забезпечує витрати на проїзд та один день перебування в Києві.

У разі виникнення запитань, звертайтеся на електронну пошту pr.eiti.ua@gmail.com або за телефоном 063 39 35 043 (контактна особа – Леся Хом’як, PR-менеджер Національного секретаріату ІПВГ в Україні).

Програма 27.11