Міненерговугілля та Світовий банк запрошують до подачі цінових пропозицій (комп’ютерне обладнання)

Запрошення до подачі цінових пропозицій № D-7

УКРАЇНА

Проект підтримки процесу забезпечення реалізації Ініціативи з прозорості видобувних галузей (ІПВГ)

Грант Світового банку № TF0A1759

 

Назва договору: Закупівля комп’ютерного обладнання

Код закупівлі: D-7

 

1. Міністерство енергетики та вугільної промисловості України отримало від Світового Банку фінансування на реалізацію Проекту підтримки процесу забезпечення реалізації Ініціативи прозорості видобувних галузей (ІПВГ). В межах отриманого Гранту № TF0A1759 передбачаються витрати на придбання комп’ютерного обладнання для забезпечення діяльності Національного секретаріату ІПВГ України.

2. Запрошення до подання цінових пропозицій (далі – Запрошення) є зверненням Міністерства енергетики та вугільної промисловості України (далі – Покупець) до учасників торгів (далі – Учасники чи Учасник відповідно до контексту застосування) надати свої цінові пропозиції щодо постачання комп’ютерного обладнання.

З повним текстом Запрошення, можна ознайомитись за наступним посиланням: Запрошення до подачі цінових пропозицій № D-7.

3. Процедура закупівлі – шопінг, згідно з правилами посібника Банку «Закупівля товарів, робіт та не консультаційних послуг за рахунок позик МБРР, кредитів та грантів МАР позичальниками Світового банку» від січня 2011 року в редакції липня 2014 року. (далі ‑ „Керівництво із закупівель”); процедура закупівлі відкрита для всіх учасників, що є правомочними відповідно до визначення, наведеного у Керівництві із закупівель. Учасники торгів мають звернути увагу на пункти 1.6 та 1.7 Керівництва із закупівель, в яких визначається політика Світового банку щодо конфлікту інтересів.

4. Зацікавлені правомочні учасники можуть отримати додаткову інформацію за наступними контактними даними в робочі дні з 10:00 до 17:00.

Міністерство енергетики та вугільної промисловості України

Телефон:   + 38 (044) 206 37 10

Ел.пошта:  viktor.yuschenko@mev.gov.ua, копія vorotyuk@ukr.net та eiti@mev.gov.ua.

* В тексті теми листа просимо вказувати номер закупівлі.