Круглий стіл для зацікавлених сторін у Харкові (анонс)

10 березня 2016 року о 10:00 у Харкові відбудеться круглий стіл “Видобувна галузь Харківщини: економічний розвиток чи занепад для громад”.

Місце проведення – бібліотечний корпус ХНЕУ імені Семена Кузнеця (м.Харків, проспект Науковий 9А, ауд. 311).

Круглий стіл відбудеться за участі представників Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ), Національного секретаріату ІПВГ, Харківської ОДА, представників територіальних громад та ЗМІ.

Важливою ініціативою щодо вирішення проблеми переходу на енергонезалежний шлях розвитку є подальше нарощування видобутку природного газу та нафти в рамках Енергетичної стратегії України на період до 2030 р є тематика підвищення прозорості у видобувних галузях (UAEITI) як один з потенційних векторів системної співпраці влади, науки, бізнесу та органів місцевого самоврядування на регіональному рівні. UAEITI – це стандарт прозорого управління у видобувних галузях, що дозволяє покращити конкурентоспроможність та інвестиційний клімат регіону, сприяючий сталому розвитку громад.

На початку 2016 року за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) та Міжнародного фонду “Відродження”, ГО “НОВА Енергія” розпочала роботу з поширення обізнаності щодо можливостей та перспектив впровадження ІПВГ y Харківській області в рамках проекту “Розвиток мережі партнерських організацій з реалізації завдань Комунікаційної Стратегії ІПВГ 2015 у видобувних регіонах України”.

Робота спрямована на наближення України до ЄС і має привести до відчутних покращень у політичній, соціальній, економічній та екологічній ситуації. Громадська організація «НОВА Енергія» є членом національної коаліції “ЕнергоТранспарентність” і вже не перший рік займається системною роботою з підтримки імплементації стандарту ІПВГ в Україні.

Контактна особа:

Віталій Филенко, тел. 0950084991

0979257249

e-mail: fylenko@gmail.com

Реєстрація за посиланням:

https://docs.google.com/forms/u/0/d/11vJSG_gUaYjbLqA4AfkjStnaORCIDXt_GndbuYl0xzU/edit