Круглий стіл в Ізюмі (анонс)

24 червня 2016 року в місті Ізюм відбудеться круглий стіл «Ініціатива прозорості видобувних галузей – шлях до зміцнення громад»  з представниками органів місцевого самоврядування, територіальних громад, громадських організацій та ЗМІ.

Мета заходу: імплементація UAEITI — стандарту прозорого управління у видобувних галузях. Учасники круглого столу обговорюватимуть питання сталого розвитку видобувних регіонів, а також сприяння UAEITI сталому розвитку громад. Яким чином UAEITI дозволяє покращити конкурентоспроможність та інвестиційний клімат видобувних регіонів?

ІПВГ  — це стандарт прозорого управління у видобувних галузях, що дозволяє покращити конкурентоспроможність та інвестиційний клімат регіону, сприяючий сталому розвитку громад.

Подія стала можливою завдяки підтримці американського народу в рамках проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-II) впровадження» у частині надання допомоги в реалізації компоненту «Ініціатива прозорості видобувних галузей (ІПВГ) в Україні», який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) «ЗМФІ-ІІ».

Час та місце проведення додатково буде повідомлено зареєстрованим учасникам:

https://docs.google.com/forms/d/176mm8j45RgIz0SP7UnJV7M-EEAMebPnYNKQLV_hC81s/edit

 

Детальна інформація на сайті http://nova-energiya.org/

Керівник проекту: Віталій Филенко

тел. +38 097 925 72 49, +38 095 008 49 91

e-mail: energiya.nova@gmail.com