Круглий стіл з питань нарощування видобутку у Полтаві (анонс)

ПАТ “Укргазвидобування” спільно з Національним секретаріатом ІПВГ України, за підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, яка діє за дорученням Федерального Уряду Німеччини, проводять круглий стіл з метою обговорення питань нарощення видобутку вуглеводнів, методів інтенсифікації, в рамках реалізації урядової політики щодо енергонезалежності України.

Метою заходу є поширення інформації про результати діяльності ПАТ “Укргазвидобування”, методи нарощення видобутку вуглеводнів  та експертне обговорення перспектив налагодження співпраці між видобувними компаніями, органами влади та місцевими громадами.

Час і місце проведення: 30 серпня об 11:00, приміщення Полтавської обласної ради (м. Полтава, вул. Соборності 45). Початок реєстрації – о 10:30.

Для участі у роботі круглого столу запрошено т.в.о. голови Державної служби геології та надр Миколу Бояркіна, народного депутата, заступника голови Комітету Верховної Ради з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Ольгу Бєлькову, керівництво ПАТ “Укргазвидобування”, керівництво Полтавської області, експерта GIZ з комунікацій ІПВГ в Україні Світлану Мізіну, керівників фракцій Полтавської обласної ради, представників приватних газовидобувних компаній, представників Асоціації газовидобувних компаній України та Американської торгівельної палати в Україні, представників компанії “Бєлоруснєфть”, експертів, незалежних консультантів, громадські організації, а також незалежних представників громадськості.

ІПВГ в Україні