Звіт про платежі на користь держави: особливості онлайн подання у 2022 році

Онлайн-тренінг

Запрошуємо представників суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у видобувних галузях та/або транспортуванні нафти і газу на безкоштовний онлайн тренінг з презентації нових можливостей Електронної системи подання та аналізу звітності Ініціативи прозорості видобувних галузей (ІПВГ) в Україні https://eiti.gov.ua/ щодо подання форм звіту про платежі на користь держави. Функціонування порталу передбачено Законом України від 18.09.2018 № 2545-VIII «Про забезпечення прозорості у видобувних галузях».

Захід відбудеться 21 червня 2022 року з 13.00 до 16.00.

Протягом цього часу , будуть розглянуті наступні питання :

  • Стандарт ІПВГ та Портал даних видобувної галузі;
  • Оновлені інструкції до електронних форм звітності;
  • Особливості технічної підтримки подання звітності;
  • Створення звітів на основі даних попередніх періодів;
  • Делегування представнику без КЕП організації права підготовки звітності;
  • Додавання документів та гіперпосилань посилань в умовах обмеженого доступу до реєстрів.

Кількість представників від однієї компанії/організації – не обмежена.

Для участі у навчанні, необхідно не пізніше ніж за 12 годин до початку заходу пройти онлайн реєстрацію за посиланням https://forms.gle/rzm4qB2B2UAmXjgy9  , або надіслати заповнену форму «Кандидатури для участі в онлайн тренінгу – Портал ІПВГ» (див. Додаток) на електронну адресу: uaeiti.team@gmail.com .

Зареєстровані учасники отримають на вказану електронну пошту посилання для участі в тренінгу на платформі Microsoft Teams.

Захід проходить за підтримки Уряду Німеччини через проект «Ефективне управління державними фінансами ІІІ», що реалізується Німецьким Товариством Міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ, у партнерстві з Директоратом з питань формування енерго- та ресурсоефективної політики Міністерства енергетики України і ГО «НОВА Енергія».

За додатковою інформацією можете звертатися на вказану вище електронну пошту uaeiti.team@gmail.com.